• Istorija naše radionice

  Bobo "Ime ove firme datira od davne 1973. godine, kad sam počeo da radim mehaniku. 1978. godine sam otisao u Italiju u grad Vareze i tamo bio na specijalizaciji za remont, konstrukciju i proizvodnju amortizera marke "Ariston". Ta firma je proizvodila amortizere za fabrike kao što su "Maserati" i "Lamborghini" i odeljenje "Abarth"-a. Po završetku te specijalizacije bio sam i u gradu Pordenone, u firmi RIV, na dospecijalizaciji. Pošto sam hteo da se usavršim i u mehanici otišao sam u Milano i tamo završio specijalizaciju. Nakon svih tih usavršavaja otvorio sam servis u Zagrebu i radio motore i trapove tj. amortizere mnogim trkačima koji su osvajali šampionate i bili državni prvaci. 1991. godine sam došao u Smederevo i nastavio da se bavim istim poslom. Iza naše firme stoji mnogo godina iskustva i mnogobrojne zadovoljne mušterije."

  Božidar Vidosavljević - osnivač

 • Trkanje u genima

  Delta Integrale
  U naš DNK je utkana ljubav prema trkama, potekla od oca Božidara prenešena na sinove Aleksandra i Uroša. Svako na svoj način daje doprinos toj, sada već porodičnoj strasti prema auto sportu. Aleksandar je višestruki šampion države na brdskim stazama i važi za jednog od najtalentovanijih vozača sa ovih prostora. Najveću podršku u tom pohodu pružaju mu upravo najbliži - otac i brat.

 • Asortiman usluga i unapređenje ponude


  HOFFMANN 2012 godine smo odlučno krenuli sa modernizacijom radionice i proširenjem palete usluga. U saradnji sa TunERC Slovenia i našim velikim prijateljem Ervinom, osnivačem i vlasnikom pomenute radionice, u mogućnosti smo pružimo profesionalne usluge chiptuning-a. Idealne uslove obezbeđuje Hoffman 2WD dyno uređaj sa inercionom kočnicom i najsavremenijom elektronikom za merenje snage automobila. Na taj način postižemo najpreciznije mapiranje u realnom vremenu uz najmanje troškove amortizacije i goriva, ujedno Vaš automobil je izolovan od svih potencijalno rizičnih situacija.

 • Video kanal  YouTube
 • Galerija slika  Galerija
 • Linkovi prijatelja  TunErc Prijemno odeljenje Bud3 KR Tuning Brisk Racing